آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب

آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب

آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب


ماشاب نام یک آش محلی خوشمزه در استان قم می باشد.

 
 
مواد لازم :
 
 

ماش                                      یك و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم       از هر کدام نصف پیمانه
سیب‌زمینی نگینی خردشده         یك عدد
كدو حلوایی نگینی خردشده         یك پیمانه
عدس                                    یك پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده     200 گرم
پیاز سرخ شده                         سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه          به میزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا            به میزان لازم



طرز تهیه : 

 ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنید.

كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید.



<
:: موضوعات مرتبط: آموزش های خانه داری , طرض تهیه انواع غذا ها , ,
:: برچسب‌ها: نفس , لایف , نفس لایف , لوکس , بلاگ , لوکس بلاگ , LHAHF , ماشاب , آش ماشاب , ,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : NAFAS
تاریخ : شنبه 2 شهريور 1392
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: